feax-13.jpg

Onze specialisten in de beleggingswereld

Al sinds 2009 behartigen we de belangen van families, ondernemers en instituten met een groot vermogen. We brengen helderheid en structuur in de complexe wereld van financiële mogelijkheden en aanbieders. 

Maar onze service gaat verder dan alleen het financiële aspect. We zorgen ervoor dat u en uw familie kunnen genieten van de lusten van uw vermogen, zonder de lasten. Dit doen we door aandacht te hebben voor het totaalconcept van uw levenssituatie. 

En om die optimale service te garanderen, behaalden we bij Feax in 2009 de statuten van bank-en verzekeringsmakelaar. U vindt ons daarom zowel als verzekeringsmakelaar en bankmakelaar terug bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) onder het nummer 0826.464.447. 

Daarnaast zijn we bij Feax van alle markten thuis. Zo haalden we met Tom Vermeiren heel wat betrouwbare expertise in estate planning in huis en garanderen we u met het hele team een diversiteit aan bekwame vakkennis.

gert-van-dingenen.jpg

Gert Van Dingenen

Met een licentiaat Handelswetenschappen en meer dan 20 jaar ervaring achter de rug, ben ik helemaal thuis in de financiële wereld. Na een carrière als kantoordirecteur bij Bank van Breda was het duidelijk welke richting ik uit wilde. Een eigen kantoor met een aparte visie.

Ik vind het belangrijk om steeds vanuit een totaalbeeld van de klantsituatie te vertrekken. Ook opvolging is noodzakelijk, maar dat vraagt maatwerk en tijd. Daarom besliste ik begin 2009 om samen met Kristoff Verbiest volledig ten dienste te staan van een beperkter aantal families.

Telefoonnummer: 0476/264.294

E-mailadres: gert.van.dingenen@feax.be

kristoff-verbiest.jpg

Kristoff Verbiest

Zeven jaar lang was ook ik actief bij Bank van Breda. Als kantoordirecteur en specialist in vermogensbegeleiding leerde ik er de behoeftes en wensen van ondernemers en vrije beroepen kennen. 

Ervan overtuigd dat een goede beleggingsstrategie alleen werkt met een ongebonden invulling, besloot ik begin 2009 om samen met Gert Van Dingenen als onafhankelijke bank- en verzekeringsmakelaar te werken.

En met een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen rekent u ook bij mij op stevig onderbouwd financieel advies.

Telefoonnummer: 0496/681.827

E-mailadres: kristoff.verbiest@feax.be

raf-vermeiren.jpg

Raf Vermeiren

Na een korte loopbaan in het onderwijs startte ik in 1996 bij BNP Paribas Fortis en was als accountmanager business banking verantwoordelijk voor een portefeuille van middelgrote en grote ondernemingen.  

Daarna deed ik dankzij Bank Van Breda, met Delen private bank als zusterbank, een ruime ervaring op wat vermogensbegeleiding en beleggingen betreft. Na een tussenstap als kantoordirecteur bij Bank Nagelmackers vond ik mijn echte roeping.  Het begeleiden van enkele welstellende families op vlak van hun vermogen.  Om dit onafhankelijk te kunnen uitvoeren, vervoegde ik in 2010 het team van Feax.

Als zelfstandige wil ik een echte langetermijnrelatie opbouwen met mijn cliënten : een vertrouwensband creëren en dan “samen oud worden”

Telefoonnummer: 0470/465.419

E-mailadres: raf.vermeiren@feax.be

christine-ascoop.jpg

Christine Ascoop

Met meer dan 19 jaar ervaring in de financiële sector, beschik ik over alle vaardigheden om onze financiële experten te ondersteunen en zorg ik voor de verwelkoming van onze cliënten. Als vrolijke noot in het kantoor tover ik dan ook graag een glimlach op ieders gezicht. 

Uniek bij Feax vind ik dat er steeds vanuit een globale visie wordt gewerkt. Het zijn de noden en wensen van de familie die centraal staan en niet die van de bank. Je voelt bij ons dat er een langetermijnvisie aanwezig is en dat is een cruciale factor voor succes.

Telefoonnummer: 0473/820.469

E-mailadres: christine.ascoop@feax.be

tom-vermeiren.jpg

Tom Vermeiren

Als licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen en Master in Personal Financial Planning ben ik al van jongs af aan actief in de financiële sector. Eerst werkte ik als business analyst bij diverse financiële instellingen en daarna legde ik me toe op vermogensplanning als estate planner bij Bank Corluy. Nadien was ik financial estate planner bij ABN-AMRO Bank België.

Sinds 2006 ben ik onafhankelijk adviseur van vermogende families. Als vennoot van een accountantskantoor beschik ik ook over ruime praktische fiscale kennis. Onder meer inzake herstructurering van familiebedrijven en de fiscaliteit rond managementvennootschappen. 

Daarnaast ben ik ook actief als docent en examinator Personal Financial Planning in de Antwerp Managementschool en school ik mezelf nog regelmatig bij via diverse universitaire programma’s en vakseminaries.

E-mailadres: tom.vermeiren@feax.be

Al onze mensen maakten dezelfde 9 Feax beloftes aan u.

Lees onze 9 beloftes