feax-strategie.jpg

Inzicht door overzicht

Samen met u bouwen we een stevige fundering voor uw vermogen waar u en uw kinderen jarenlang op verder kunnen bouwen. We starten met een persoonlijk en strategisch totaalplan en tekenen uw financiële ambities overzichtelijk uit. Ontdek hieronder hoe wij werken.

1. Welkom bij Feax

We willen tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek de brede context van uw leven kennen en weten waarom u de dingen doet zoals u ze doet. Pas dan krijgen we zicht op de financiële kansen en bedreigingen die zich op uw weg kunnen voordoen.

2. Glashelder overzicht van uw vermogen

Beleggen is meer dan financieel beheer alleen. Het vraagt om een totaalbeeld van uw persoonlijke, familiale en bedrijfsmatige situatie. Wij zoeken het voor u uit en blijven discreet.

3. Plannen maken op lange termijn

We stellen een globaal en doordacht vermogensplan van uw volledig roerend vermogen op, met ruimte voor aanpassingen. We vertrekken hierbij vanuit uw situatie en visie. 

4. Vermogensbeheerders kiezen

We selecteren de juiste vermogensbeheerder(s) voor uw plan. Met ons uitgebreid netwerk en objectief screeningsmodel, kunnen we altijd de beste partij aanbieden. 

5. Bewaken en bijsturen

Terwijl u zorgeloos geniet, bewaken wij uw vermogen. We sturen bij waar nodig en houden het plan dat we samen hebben opgesteld altijd in het achterhoofd. Doet een beheerder niet wat hij belooft? Dan durven we daar dankzij ons onafhankelijk statuut afscheid van te nemen. 

feax-strategie-beleggen.jpg

Verstandig beleggen

Beleggen is volgens ons eenvoudig, maar niet gemakkelijk. Het zijn simpele principes die men gedisciplineerd moet toepassen. En daar zijn wij meester in. 

We staren ons niet blind op macro-economische voorspellingen. Bij Feax kijken we verder dan vandaag en zorgen we ervoor dat u niet gevoelig bent voor plotse veranderingen. Door niet in te gaan op die tijdelijke trends halen we de emoties uit het beslissingsproces en dat is verstandig beleggen. 

Verstandige beleggers spreiden dan ook op vlak van risico’s in tijd, producten én beheerders.

Al onze mensen maakten dezelfde 9 Feax beloftes aan u.

Lees onze 9 beloftes