feax-20-2-web.jpg

9 beloftes met de hand op het hart

Wij zijn met plezier uw vertrouwenspersoon. Degene die de markt kent, niet afhankelijk is van aanbieders van beleggingsproducten en ter harte neemt wat u belangrijk vindt.

Ontdek ons team van experten

feax-07-2.jpg

1. Innovatief.

We zijn geen vermogensbeheerders, maar architecten. De dingen die echt uw rendement bepalen, daar willen we het met u over hebben. 

2. Onafhankelijk.

We zijn niet gebonden aan een werkgever, bank of vermogensbeheerder. We werken alleen samen met beheerders die zichzelf al bewezen hebben in het verleden. 

3. Langetermijndenkers.

We werken als zelfstandigen en bekijken uw investeringen op lange termijn. We stellen een globaal vermogensplan op en volgen dit voor u op. 

feax-beloften.jpg

4. Ervaren begeleiders.

Samen bezitten we meer dan 80 jaar ervaring. We kennen onze sector en gebruiken deze kennis ten voordele van onze klanten. 

5. We walk our talk. 

We weten waarover we spreken, want we beleggen zelf in wat we voorstellen. En we spreken altijd in mensentaal.

6. Bereikbaar.

We investeren in elke relatie en zijn dan ook altijd beschikbaar, zodat u zorgeloos van het leven geniet. Wij zijn uw vaste contactpersoon voor lange termijn.

  feax-blog.jpg

  7. Uw belangen voorop. 

  We denken mee met uw familie. We zorgen ervoor dat u slim en toekomstgericht belegt. We durven daarvoor standpunten innemen die ingaan tegen het gedrag van de massa. 

  8. Wereldwijd netwerk. 

  De beste vermogensbeheerders zitten niet alleen in België. Via het makelaarsplatform dat we ontwikkelden, zijn er ook heel wat buitenlandse specialisten bereikbaar. 

  9. Select aantal cliënten. 

  We houden onze klantenportefeuille klein, want uw vermogen verdient al onze aandacht.