feax-07-2.jpg

Select aantal cliënten

Omdat we een persoonlijke aanpak belangrijk vinden, maken we graag tijd voor onze klanten. Daarom beperken we onze klantenportefeuille zeer bewust en is discretie voor ons een vanzelfsprekend factor.

"Ben ik wel verstandig bezig met mijn geld?"

Hoe rationeel of emotioneel maak ik financiële beslissingen?

“Handel ik voldoende rationeel wat mijn geldzaken betreft? Of laat ik me te veel leiden door emoties? Heb ik een goed uitgewerkt en gebalanceerd plan waar ik me aan hou? Of gebeuren beslissingen eerder emotioneel en zijn deze gebaseerd op kortetermijntrends en tendensen die in persberichten verschijnen?” 

Bent u ook onzeker over de manier waarop u omgaat met uw vermogen? Wij kennen de geheimen van geld en delen die graag met u. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Feax als discrete architect van uw vermogen

Bij Feax gaan we graag te werk als een architect. En net zoals elke architect zijn gebouwen niet zelf bouwt, beheren wij ook uw vermogen niet.  

Wat doen wij wel? Wij zorgen ervoor dat uw geld wordt beheerd door de beste vermogensbeheerders. Zo kunnen we u vrijblijvend met hen in contact brengen, net zoals een architect u in contact brengt met ervaren aannemers. Maar we kunnen ook de zaken die u momenteel zelf belegt analyseren, opvolgen en bijsturen.

Hoe dan ook zorgen we ervoor dat uw vermogen optimaal wordt geïnvesteerd

Ontdek onze strategische aanpak  of  Ontmoet ons team van experten

Feax is voor mij een zeer belangrijke professionele adviseur en partner geworden om vooruit te kijken en plannen te maken. Op een zeer neutrale en deskundige manier volgen jullie de hele portefeuille op. En toch doen jullie dat met empathie op zowel persoonlijk als familiaal vlak. Jullie denken echt mee. Die begeleiding op lange termijn geeft vertrouwen en gemoedsrust.

Kim A.