feax-07-2.jpg

Select aantal cliënten

Omdat we een persoonlijke aanpak belangrijk vinden, maken we graag tijd voor onze klanten. Daarom beperken we onze klantenportefeuille zeer bewust en is discretie voor ons een vanzelfsprekend factor.

"Ik heb door een verkoop net een grote som geld ontvangen, maar heb hierin geen ervaring. Wat nu?"

Ik heb geen ervaring in beleggingen. Wat nu?

“Ik heb mijn bedrijf verkocht en een belangrijke som ontvangen. Nu vraag ik me af: is de huisbankier van de onderneming ook de beste keuze voor mijn beleggingen? Ik wil ergens anders ook eens horen, maar hoe beoordeel ik deze voorstellen? En geef ik mijn vertrouwen aan één vermogensbeheerder of is het beter om te spreiden over meerdere?” 

Herkent u zichzelf in deze situatie? Bij Feax weten we hier wel raad mee.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Feax als discrete architect van uw vermogen

Bij Feax gaan we graag te werk als een architect. En net zoals elke architect zijn gebouwen niet zelf bouwt, beheren wij ook uw vermogen niet.  

Wat doen wij wel? Wij zorgen ervoor dat uw geld wordt beheerd door de beste vermogensbeheerders. Zo kunnen we u vrijblijvend met hen in contact brengen, net zoals een architect u in contact brengt met ervaren aannemers. Maar we kunnen ook de zaken die u momenteel zelf belegt analyseren, opvolgen en bijsturen.

Hoe dan ook zorgen we ervoor dat uw vermogen optimaal wordt geïnvesteerd

Ontdek onze strategische aanpak  of  Ontmoet ons team van experten

Feax heeft het volledige overzicht over mijn vermogen. Ze geven een ongebonden en gefundeerde begeleiding omtrent beleggingen en fiscaliteit. We werken nu al vele jaren samen en ook zij hebben die Kempense bescheidenheid. De werkwijze van Feax zorgt voor gemoedsrust.

Rudi VB