feax-07-2.jpg

Select aantal cliënten

Omdat we een persoonlijke aanpak belangrijk vinden, maken we graag tijd voor onze klanten. Daarom beperken we onze klantenportefeuille zeer bewust en is discretie voor ons een vanzelfsprekend factor.

"Mijn geld is al een tijdje belegd, maar ik ben niet zeker of ik bij de beste partij zit."

Zit ik wel bij de juiste beleggingspartij?

“Ik ben zelf niet graag bezig met beleggingen. Geld zou een zegen moeten zijn en geen last, toch? Omdat ik weinig tijd en zin heb om er zelf mee bezig te zijn, heb ik mijn vermogen toevertrouwd aan een private bank. 

Maar hoe kan ik weten dat deze bank haar werk goed doet? Vertrouw ik mijn bankier genoeg om het totaalbeeld van mijn persoonlijke, familiale en bedrijfsmatige situatie te geven? En kan ik erop rekenen dat hij mijn vaste contactpersoon zal zijn voor lange termijn?” 

Zijn dit ook de vragen waar u mee zit? Wij helpen u vooruit.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Feax als discrete architect van uw vermogen

Bij Feax gaan we graag te werk als een architect. En net zoals elke architect zijn gebouwen niet zelf bouwt, beheren wij ook uw vermogen niet.  

Wat doen wij wel? Wij zorgen ervoor dat uw geld wordt beheerd door de beste vermogensbeheerders. Zo kunnen we u vrijblijvend met hen in contact brengen, net zoals een architect u in contact brengt met ervaren aannemers. Maar we kunnen ook de zaken die u momenteel zelf belegt analyseren, opvolgen en bijsturen.

Hoe dan ook zorgen we ervoor dat uw vermogen optimaal wordt geïnvesteerd

Ontdek onze strategische aanpak  of  Ontmoet ons team van experten

Feax heeft het volledige overzicht over mijn vermogen. Ze geven een ongebonden en gefundeerde begeleiding omtrent beleggingen en fiscaliteit. We werken nu al vele jaren samen en ook zij hebben die Kempense bescheidenheid. De werkwijze van Feax zorgt voor gemoedsrust.

Rudi VB