feax-blijft-investeren-in-de-toekomst.jpg
15 december 2020

Feax blijft investeren in de toekomst

Door het bekrachtigen van onze samenwerking met Tom Vermeiren, de opening van een nieuw kantoor in Brasschaat, een gloednieuwe website en logo  blijven we met Feax investeren in de toekomst.

Tom Vermeiren als estate planner en nu ook vermogensarchitect

Tom Vermeiren was voor Feax al langer de estate planner die we inschakelden waar het nodig was.  We leerden mekaar ondertussen zeer goed kennen en ontdekten bij mekaar dezelfde waarden en visie.  Daarom zijn we blij Tom nu als collega bij Feax te mogen verwelkomen. We brengen op deze manier zijn kennis en expertise in-house.  Tom heeft jarenlange ervaring in de financiële sector en is al meer dan 14 jaar onafhankelijk adviseur van vermogende families. Zijn specialiteit uit zich in advies over de herstructurering van familiebedrijven en de fiscaliteit rond managementvennootschappen. Naast ons kantoor is hij ook een graag gezien persoon in de Antwerp Management school. Daar is hij zowel examinator als docent in Personal Financial Planning. Kortom, een bekwame collega waarop u kunt vertrouwen.

Ontdek ons team


Bijkomend kantoor in Brasschaat

Tom zal werken vanuit zijn nieuwe kantoor in Brasschaat.  Naast zijn activiteit van accountancy en  estate planning zal hij er klanten via het Feax-platform bijstaan op vlak van vermogensbegeleiding. 

Fonkelnieuwe website

Omdat we investeren in de toekomst net zo belangrijk vinden als u, maakten we de afgelopen maanden tijd voor een nieuw online visitekaartje. Een nieuw logo en website die focust op helderheid, structuur en vertrouwen. Wat 100% matcht met onze waarden en beloftes.

Lees onze 9 beloftes