Ga naar inhoud
banner gezin.png FeaxMakkelijkNavigeren.jpg FeaxVermogenVerdientBesteZorgen.jpg

Voor wie werkt Feax?

Onze cliënten zijn ondernemers, vermogende families en vrije beroepen. Ze verdelen hun vermogen vaak over verschillende instellingen en producten maar raken zo het overzicht kwijt. Spreiding vinden ze belangrijk. Het is voor hen echter niet altijd vanzelfsprekend om elk van deze instellingen ook volledige inzage in hun totaalvermogen en persoonlijke doelstellingen te geven. Hierdoor ontstaat het risico dat de verschillende partijen een eiland op zich gaan vormen en daardoor niet optimaal bijdragen tot de globale doelstelling. Net daarom is de overkoepelende visie van de architect zo belangrijk. De diverse partijen ontvangen hierdoor concrete en eigen opdrachten die samen één geheel vormen.  Met de klant wordt de evolutie daarna regelmatig besproken.

Bovendien worden onze klanten regelmatig geconfronteerd met beleggingsvoorstellen van hun huisbankier en vele anderen. Ze hebben vaak te weinig tijd en expertise om deze voorstellen te evalueren. Op die manier vallen er weinig beredeneerde en emotie-gedreven beslissingen, vaak de mode van het moment. De vermogensarchitect dient hierbij als klankbord. Hij stelt zijn ervaring en expertise ter beschikking en onderzoekt samen met de cliënt  in welke mate deze voorstellen bijdragen tot het bereiken van het objectief. 

Onze cliënten zijn niet op zoek naar financiële avonturen of het nieuwste "product van de maand".  Vaak hebben ze voor hun vermogen hard gewerkt en willen ze dit in eerste instantie vooral in stand houden. Ze hebben realistische verwachtingen en beseffen dat tegenover het hoogste rendement ook het hoogste risico staat. Van ons eisen ze transparantie en pure degelijkheid.

 

 

 

 

 

Wist u dat? Nieuws Getuigenissen Vacatures FAQ